Alt hva man trenger for en langtur. Og litt til.
Alt hva man trenger for en langtur. Og litt til.

En smak av frihet

Skrevet av .

15. oktober for fire år siden ble jeg en del av 07-systemet. Gutten som aldri skulle bli en del av den slitsomme byen Oslo, har nå valgt å si takk og farvel til det som en gang dro ham dit i første omgang, for å oppleve mer enn nettopp Oslo.

4 år og to stillinger senere er det med en blandet følelse man leverer nøkkelkort og tar farvel med kollegaer. Mange flotte mennesker som ikke lenger blir en del av hverdagen – samtidig som døren mot eventyr og nye bekjentskaper fikk en enorm sving og nå står vidåpen, klar for å entres.

«Slik er arbeidslivet», sies det. Like korrekt som det er enkelt.

Jeg fikk en fabelaktig avslutningsgave av 07; en «Jeg reiser alene»-halsveske som inneholdt det man trenger for å overleve; fra paracet og imodium til antibac og Underberger++. Glimrende! Takk også til gutta på teamet for en svært så handy oppmerksomhet…

2 uker til avreise og siste ordnings gjenstår før man for alvor er i gang; bestille reiseforsikring, tannlegebesøk, fornuftig pakking av klær, lese seg litt opp på destinasjoner – og ikke minst; si «på gjensyn» til familie og venner på alle kanter.

I det øyeblikk jeg gikk ut døren, gikk jeg et stort skritt næmere turen – og friheten. Det nærmær sæ’! Nå legges 07 til side, så får fokuset være på 08 og deres opprykkskamp inntil vi skriver 15. november.

Etappe 1 – Reisedag -13

Oslo

Hvor i all verden?

Legg igjen en kommentar

Du må være innlogget for å kommentere.