SA – Sommerpluss

Pressen har fattet interesse

Skrevet av .

Hvor er Ole? spør Sarpsborg Arbeiderblad seg i deres Sommerpluss, lørdag 27. juli. Over en dobbeltside i lokalavisen presenteres høydepunkter fra den første turen, en påpekelse om at jeg ikke rømmer fra noe og hint om videre ferd.

Det er ikke dagligdags for en vanlig gutt i gata som meg å komme i bla’, så en slik oppmerksomhet rundt turen så langt og med et magisk bilde, er rett så trivelig. Under intervjuet snakket ble det nevnt at en slik reise på ingen måte er unikt lenger, men at å spre de gode muligheter til folket der ute er trivelig en sommerlørdag.

Artikkelen er forbeholdt den trykte utgaven, så om noen skulle være interessert i å lese, kan en digital enkeltutgave kjøpes gjennom dette systemet.

Tålmodigheten tok slutt

Det ble også avslørt i artikkelen at det kommer en etappe 2. En drøy måned etter ankomst Sarpsborg har nok en nedtelling startet; nedtellingen mot 30. august kl. 06.55. To måneder får være nok i Norge for denne gang, nå skal nye områder utforskes. Første stopp på reisen blir Cuba!

Det blir – utenom den selvsagt flyreisen – en flying start med reisefølge denne gangen. Sjølvæste Kim Talgø ble uten nevneverdig problem overtalt til å bli med i drøye to uker. Det holdt egentlig med å vise ham noen bilder av Cancun, Mexico. Ettersom tankene svirret og vi fikk tenkt oss om, ble vi likevel enige om å starte eventyret i Havana, Cuba. Lonely Planets reisebibler har ankommet, så vi har en drøy måned på oss til å finne ut litt mer.

Tittelen blir nok litt misvisende, for det har vært utrolig deilig å komme hjem igjen; se igjen og bruke tid med famile og kjentfolk, kjenne på et system som fungerer og føle at man gjør noe fornuftig igjen. I tillegg har jeg så langt vært relativt heldig med været i moderlandet.

Vi gleder oss som småbarn og er klare for latinske rytmer, høy sigarføring og gamle biler. Det blir utrolig moro å starte denne nye ferden med en real guttetur med en kjernekar av en kompis.

Resten av turen for min del blir relativt lik i form av planer for veien videre; har ikke peiling. Jeg kan vel anta Cuba – Mexico – Costa Rica – Equador – Peru – Chile – Argentina – Brasil, men ville ikke satt penger på det. Om noen lurer, er estimert ankomst rundt juletider 2013.

Husk å like Facebook-siden http://facebook.com/HvorErOle – så får du de siste oppdateringene rett i den såkalte feeden.

Legg igjen en kommentar

Du må være innlogget for å kommentere.