Plaster

Vaksine-bonanza!

Skrevet av .

– Ja, hvor har du tenkt deg, da?
– Aner ikke! Gi meg alt du har!

Omtrent slik startet møtet med vaksinekontoret i Sarpsborg en fin julidag i sommer. Resultatet ble 3 stikk, et sett tabletter og resept på ett års forbruk av Lariam – malariamedisinen du kan risikere å se rosa elefanter på veggen av.

Tøffingen Ole begynte etter få minutter å se stjerner der han satt og siktet seg i vaksinerus mot sengen som stod plassert på kontoret. 5 kaldsvette minutter senere var alt som det skulle igjen og nok en barriere mot den store turen unnagjort.

– Halla søta, jeg har hepatitt A + B, gulfeber og tyfoidfeber. Vil du se på stikkmerkene mine..?

Hvor i all verden?

2 kommentarer til «Vaksine-bonanza!»

 1. Yndlingstanta i Bergen

  Ethvert vaksinekontor i Norge vil ha det til at det er livsfarlig å krysse Norges grenser, og må ihvertfall ikke gjøres uten vaksiner for noen tusener. Dessuten kan de fortelle at alle utenlandske leger er korrupte og udugelige. F.eks tror de at norske leger vet mer om malaria enn leger i malarialand. IKKE TRO PÅ DEM!

  Svar
  • Ole Martin

   Dette har du førstehåndsinformasjon om og -erfaring med, så det skal jeg ta deg på ditt ord på! Vaksinene er tatt, resten får vi ta om det dukker opp ;) All erfaring med utenlandske leger (veldig lite, bank-i-bordet) er i alle fall meget god.

   Ringer deg, jeg, om det dukker opp noe.

   Svar

Legg igjen en kommentar