Taj Mahal

Destination: India

Skrevet av .

Første stopp på turen er klar; Incredible India. Visum, flyreise og gruppereise bestilt. 15. november smeller det.

15. november kommer fort, og da setter Ole seg på flyrute 954 med Qatar Airways med destinasjon Delhi, via Doha i Qatar. Vel fremme 16. november skal jeg nyte noen dager alene i kaosbyen før Kilroys «Discover India – Delhi to Kochi» starter mandag 19. november.

Jeg kommer vel til å benytte dagene jeg har tilgjengelig til å finne frem til hotellet

3 ukers reise fra Delhi i nord til Kochi i sør; for en hektisk og fantastisk opplevelse dette kommer til å bli!

Hvor i all verden?

9 kommentarer til «Destination: India»

 1. tante Anne

  Åhhh, det blir nok en fantastisk tur! India er veldig spennende, sier de som har vært der. Ha for all del med deg medikamenter mot sprybæsj og dårlig mage. Det er du garantert å få (sier de også). Håper virkelig du får en skikkelig knalltur!!!! Gleder meg til å høre etter hvert. :-)

  • Ole Martin

   Hei, Tante! :)

   Delhi Belly, er visstnok navnet. Og spørsmålet er ikke OM man får det; det er NÅR – og hvor ille det blir..! Så, det ligger an til å bli en dritbra opplevelse av India! :)

 2. AK

  India er fantastisk. Like fantastisk er slike arrangerte turer som du skal på. Du vil kose deg maks! Delhi Belly er ikke overdrevet, men bare én av oss tre som reiste fikk det! ;) Ta med varme klær. Delhi er kaldt på vinteren. Vi brukte ullundertøy! :)

   • AK

    Ullundertøy på kvelden og natta, og en god, tjukk genser, ullsokker og skalljakke mot regn og vind, lover deg at det brukes over hele verden. Var ned mot null grader og ikke veldig godt isolerte hus eller dyner, men se på værmeldinger for dit du skal når det nærmer seg. Jo lenger sør du kommer, jo varmere blir det, er bare i nord det er kaldt. Forebygg dehli belly med idoform 2 kapsler hver dag! :) Funka for meg. Ta turen på Nomaden (www.nomaden.no) hvis du ikke har vært der før, de er flinke og har masse smart. HURRA for tur! :)

    • Ole Martin

     Eksperten har talt, og jeg skal følge dine råd! http://www.reiseplaneten.no/reiseguider/New_Delhi/klima/ forteller om 10-25 grader, så bør forberede meg på det meste. Er jo ganske raskt avgårde sydover og avslutningen i Kochi lover jo godt med mer jevne (og ikke alt for varme) temperaturer. :)

     Nomaden skal sjekkes ut, for sure. Noen tips om noe jeg MÅ ha i baggen? Annet enn førstehjelpskrin, lommekniv, gaffateip, lakenpose, osv?

     IdoForm fra og med i morgen, kanskje?

     • AK

      Det holder at du begynner med idoform den dagen du reiser.
      Mikrofiberhåndkle er kjekt, tørker fort og tar lite plass. Hengelås med vaier er bra til tog- og bussturer bl.a.
      Ellers kan jo det aller meste kjøpes underveis. Greit å ha solkrem fra Norge kanskje, kan være ymse kvalitet på det i India. Liten sekk til dagsturer er også veldig kjekt. Ekstra batteri til kameraet? Adapter som går til alle slags kontakter verden rundt? FLUST av musikk og podcaster på ipoden!
      Men vi snakkes i baren den 9. nov vettu! Kos deg i Trondheim! :)

 3. Terese Simonsen

  Hei! Så fantastisk at du skal til India. Reiste på mange av plassene du skal på i fjor. Anbefaler å ta med litt varme klær, da det er kaldere i nord enn værmeldingen tilsier. Elles blir det nok et kultursjokk å komme til India. Forbered deg på masse mennesker og dyr, tuting i trafikken, sterk mat og kaos. Jeg fikk ikke mageproblemer, men alle turister jeg traff på hadde vistnok fått det. Lykke til og kos deg masse!

  • Ole Martin

   Hei, Terese – og takk for hilsen! Ullundertøy er tatt med, resten gambler jeg på at jeg får tak i underveis. Jeg tror at jeg aldri klarer å forberede meg nok på det som kommer til å møte meg – men i alle fall være forberedt på at det er MYE! :) Idoform og Impodium er på plass. Det er ikke mye tid vi har på hvert sted på den gruppeturen, men om du har noen insider-tips til noen av stedene, blir jeg glad for det.

Legg igjen en kommentar

Du må være innlogget for å kommentere.