Goa - Solnedgang

Goa: Yoga-inspirert charterferie

Skrevet av .

Fra Mumbai reiste vi med fly via Bangalore til Goa. Bangalores flyplass har for øvrig det reneste og mest innbydende toalettetet vi har sett i India – og det er faktisk noe man legger merke til etter en stund i India! 39 single pissoarer, hver og en av dem opplyst med hver sin downlight, atskilt av skillevegger, med speil og servanter så blanke som nye, frisk duft og grønne planter. En opplevelse i seg selv!

Goa er nok Indias mest kjente ferieplass – og hippieparadis. Antakelig mer før i tiden, men det lever fortsatt. Det er her man stikker for å fylle på sin Yoga-dose, røyke sin charras og fundere om sin egen eksistens og antakelig forundre seg litt over hvorfor busemennene i India er sorte. Det siste har for øvrig med all forurensning og eksos som konstant er i luften å gjøre.

Vi tilbragte et par dager på dette stedet og det var som å komme til en hvilket som helst charter- eller ferieplass i Sør-Europa. På en rar måte litt godt, egentlig. Det er her du finner bar-gaten, det er her du kan spise souvlaki som nattmat og det er nesten her bartenderne snakker halvgebrokkent svensk til deg om du er lys nok i luggen.

Alt må komme til en slutt, så også denne gruppeturen. Kun 5 av 15 fra gruppen skal videre til Kerala – i tillegg til Jessica som egentlig ikke skulle det. Det ble en sår og rar dag da vi gav hverandre de siste klemmer og lykkeønskninger for veien videre og hjemreiser. Man bygger fort et forhold til mennesker man er sammen med hver dag, hele tiden i 15 dager.

Etappe 1 – Reisedag 17

Goa

Hvor i all verden?

Legg igjen en kommentar