Ranakpur

Ranakpur: Idyllisk jungel og landsby

Skrevet av .

Det var på tide å la by være by for en periode, og sette nesa mot mer ulent terreng og bortgjemte idylliske skatter. Fire Jeeps stod klare for å frakte oss fra Udaipur til Ranakpur og til en tilnærmet afrikansk lounge i jungelen ca 4 timers kjøretur unna. Et idyllisk sted, med store, flotte leiligheter av rom, mange spennende lyder og etterlengtet frisk og «kjølig» luft. Opplevelsen av ingen eksos, null pærting, fravær av selgere var spesiell. Det var nesten et snev av savn der, en liten periode. Nesten.

Vi avsluttet kvelden med hygge rundt bålet og drømte oss bort i panter-jakt, da vi hele tiden innbilte oss lyder fra busket rundt oss. Det var som regel bare apekatter og/eller loungens bikje som var på apekattjakt.

Tidlig opp på morgenen for en liten jungle walk, hvor de av oss som orket det fikk oppleve en liten landsby og hvordan de fra dag til dag kom seg gjennom utfordringer med de avlinger og hjelpemidler de har til rådighet. Som de sa; «no money – no pain». Gruppen koste seg så med en rolig formiddag rundt bassenget, før vi igjen pakket sekken for neste destinasjon. Apene som levde som loungens nærmeste naboer nøt også godt av bassenget. Når de fleste av oss var ferdige med dukkerten og forsvant fra området, så de sitt snitt til å komme og drikke seg mette på bassengvann – uten å bry seg nevneverdig av at 5-6 mennesker lå 15 meter unna.

Hvor i all verden?

Legg igjen en kommentar

Du må være innlogget for å kommentere.