IMG_0819

Colombo: En smak av India

Skrevet av .

I og med at jeg skulle møte 4 nordmenn på 10-dagersferie, var jeg ganske bevisst på at dette ikke ville bli noen backpacker-budsjett-reise, men unte meg samtidig å legge det litt til siden. Flyet ankom Colombo kl. 22.00 og snaue 2 timer senere var jeg på plass på Taj Samudra, hvor gutta allerede hadde inntatt horisontalen. En gave fra Norge var også med; en Sarpsborg 08-drakt, Walters Mandler, Gullsalami, Makrell i tomat og Leverpostei. Takk, mamma og pappa! :D

Etter en bedre (les: variert) frokost vi måtte slåss for (hotellet hadde ikke registrert vår bestilling om rom INKLUDERT frokost via booking.com), skulle vi erfare vår første togtur i landet. Tidligere indiske erfaringer var som barnemat å regne. Toget hadde ikke engang stoppet før 10-15 personer løp og kastet seg inn gjennom dørene for å kapre seter. Vi hadde linet opp med 2 krigere og 3 bærere – i tillegg fikk vi god hjelp av en lokal businessmann som visste nøyaktig hvor man burde stå og hvilken taktikk vi skulle ha. Resultat: alle 5 + businessmann fikk plass.

Det ble aldri tid til å se særlig av hovedstaden, og skal vi tro de som har gjort det, er det ikke særlig mye å la seg begeistre over. Colombo er tydelig stedet man benytter som mellomsted ut og inn av landet. Men togturen var absolutt en vakker reise.

Overnatting: Taj Samudra – http://www.tajhotels.com/business/taj%20samudra,colombo/

Hvor i all verden?

Legg igjen en kommentar