Påskestemning i Trondheim, søndag 28. oktober.
Påskestemning i Trondheim, søndag 28. oktober.

Norgesturneen har begynt

Skrevet av .

Tiden nærmer seg og det er på tide å besøke bror i Trondheim for et verdig farvel.

«Du er så tynn i hyssingen, så du kan låne litt av meg!»

Norge er ikke stort – og jaggu traff jeg ikke, sitat fra hun selv – «ei skløtte fra Sarpsborg». Frk. Skyvulstad herself har tatt på seg jobben med å gjøre Tr.heim med meg. Særpingær, ass. Herlig!

Norwegian og Gardermoen ville ikke gjøre det lett for meg denne dagen; køen til sikkerhetskontrollen slanget seg fra midten av terminalen mot rulletrappen fra Flytoget, tilbake forbi seg selv og innsjekkingsskrankene og inn i et stappfullt innskjekkingsområde. Så fullt var det, at jeg ble sluppet som førstemann gjennom personalsjekken – karma. Snøen i Trondheim hadde nok påvirket tidligere flyvninger, så flyet fikk stadig nye forsinkelser. Totalt ble det vel 1 time og 20 min forsinktet. En forsmak på India, antar jeg.

Takk for en flott kveld, kjære sponsorer!

Kjellerfest med sjefen var stor stas, især med bedriftspresentasjonen hvor store og tunge norske selskap skal konkurrere om studentenes gunst som en del av rekrutteringen. Hvordan? Jo, spandere kasser med øl. En elektronisk tavle ble utviklet i denne anledning – og resultatet er som kan sees mange øl. Takk, alle skattebetalere for sponsing av 10 kasser øl!

Hvor i all verden?

Legg igjen en kommentar