Detaljbilde - Cuba

Det nærmer seg. Igjen!

Skrevet av .

Vi skriver torsdag 22. august og det er kun en drøy uke til etappe to av dette verdenseventyret starter igjen. Grytidlig fredag morgen den 30. august tar jeg med meg Kim André Talgø og setter snuten mot Mellom-Amerika og Cuba. Air France tar oss via Paris og direkte videre til Havanna, hvor vi lander ikke alt for lang tid etter at vi tar av fra Oslo. Sånn tidsmessig, i alle fall.

Frem til 15. september skal vi utforske latino-rytmer og gamle amerikanske biler i Havannas gater, det skal bades i krystallklare vann i Varadero, mat skal utforskes og et og annet glass rom skal nok smakes på. En real guttetur i et spennende og antakelig sjarmerende land ikke alt for mange av oss har fått muligheten til å utforske. Vi har blitt fortalt at små gaver som såpe, blyanter, skriveblokker, osv tas i mot som gudegaver, så noe hamstring skal det bli før vi reiser. Med to ytterst fotogene karer, gammel-sjarmerende og fargerike bygninger med smilende mennesker overalt, skal nok fotokameraet få kjørt seg.

Spansk-ordboken er kjøpt og pugget fra perm til perm, visumet er ankommet og hotell for de første dagene er booket. Utover å tilbringe de første 3 nettene i Havanna, er planene relativt løse så langt. Vi gleder oss!

Når Kim reiser hjem igjen, er dette antatt videre reiserute: (Jamaica) – (Cayman Islands) – Mexico – Costa Rica – Equador – Peru – Chile – Argentina – Paraguay – Brasil. Dog er ingen billetter bestilt, så det tas litt på sikt.

Jeg er selvfølgelig veldig åpen for besøk underveis, så om noen skulle føle for en tur til Sør-Amerika i løpet av høsten/vinteren, skal jeg ikke sette meg på bakbeina. Ryktene sier at noen allerede er i dypt inn i vurderingene..?

Endelig er man i gang igjen – og sekken begynner å bli klar for å pakkes igjen!

Etappe 2 – Reisedag -8

Cuba

Legg igjen en kommentar